Home ›› Scootmobiel Specialist

Scootmobiel specialist voor advies op maat

De aanschaf van een scootmobiel vraagt persoonlijke aandacht. Het gaat om het aanpakken van een beperking in de mobiliteit. Met meer dan tien jaar ervaring zijn we de scootmobiel specialist van de regio Rijnmond. Door ons brede assortiment scootmobielen, rollators en andere zorghulpmiddelen kunnen we u advies en hulp op maat geven.

Meer dan tien jaar hebben we ervaring als scootmobiel specialistWij vinden persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en service heel belangrijk. We nemen de tijd om te kijken welk type scootmobiel, rollator, rolstoel of ander zorghulpmiddel het beste aan uw wensen voldoet.

Scootmobiel specialist - Winkel
neem contact op ››

Scootmobiel specialist

Scootmobiel Rijnmond is officieel dealer van onder meer Van Os Medical, Kymco healthcare en Sunrise Medical. Wij zijn de scootmobiel specialist in de regio. Ons assortiment scootmobielen bestaat uit opvouwbare en vaste scootmobielen, zowel nieuw als tweedehands. De opvouwbare scootmobielen zijn voor gebruik binnen en buiten geschikt en bovendien eenvoudig mee te nemen in de auto. De actieradius van de opvouwbare modellen is maximaal 25 kilometer. Bij de middelgrote vaste en grote vaste scootmobielen is de maximum actieradius respectievelijk 40 en 75 kilometer.

Scootmobiel specialist en service

Naast advies bij de aanschaf van een scootmobiel of rollator bieden we ook service voor de scootmobielgebruiker middels servicepakketten. De pakketten zijn opgebouwd uit onderhoud, reparatie, verzekering, onderdelen, hulpdienst en vervangend vervoer. We bieden deze pakketten bij nieuwe en gebruikte scootmobielen.

U wilt er zeker van zijn dat er altijd iemand voor u klaar staat om u en uw scootmobiel weer op weg te helpen als u met pech komt te staan. Kunnen we als scootmobiel specialist uw pechgeval niet ter plekke oplossen, dan zorgen we ervoor dat u en uw scootmobiel weer veilig thuiskomen.

Bij Scootmobiel Rijnmond staan aandacht, kwaliteit, vertrouwen en service voor de klant centraal.

Verzekering en financiering

Als verkeersdeelnemer bent u verplicht uw scootmobiel te verzekeren. Daar helpen we u als scootmobiel specialist mee. Bij de aanschaf van een nieuwe scootmobiel raden wij u een All Risk verzekering aan. All Risk is WA met daarbij de verzekering tegen diefstal en overige schade. Scootmobiel Rijnmond heeft een samenwerkingsverband met Unigarant en regelt voor u de verzekering.

De aanschaf van een scootmobiel kan een grote investering zijn. Het komt voor dat deze investering niet in één keer is te voldoen. In dat geval kunt u ervoor kiezen de scootmobiel geheel of gedeeltelijk te financieren. Op het gebied van financieringen werken wij met VERHYPT financieel advies BV. nauw samen. Zij kunnen samen met u bekijken welke financieringsoplossing in uw situatie het beste past.

Scootmobiel specialist - Scootmobielen
neem contact op ››

Rollators en andere zorghulpmiddelen

Naast scootmobiel specialist zijn wij ook het adres voor rollators. Met een stabiele rollator met winterbanden kunt u veilig wandelen. Scootmobiel Rijnmond heeft diverse uitvoeringen rollators in het assortiment. Van makkelijk inklapbare en lichtgewicht rollators tot een stevige rollators met ergonomische handgrepen. Kom proeflopen bij onze vestiging en ervaar het verschil!

Wilt u een afspraak maken met een scootmobiel specialist? Neem contact met ons op, want wij werken bij voorkeur op afspraak. U kunt bij ons proefrijden onder begeleiding. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan en kunt u een weloverwogen keuze maken.

Neem contact op

Scroll naar boven