Het vertrouwde adres voor Mobiliteit en Persoonlijk Advies voor u in de Regio.

Home ›› Opvouwbare Rollator

Opvouwbare rollator: gemakkelijk inklapbaar en comfortabel

Een betrouwbare rollator vergroot uw loopplezier en uw zelfstandigheid. Voorzien van een rugsteun, kunt u onderweg gemakkelijk even uitrusten of een praatje maken. Op drukke plekken zoals het openbaar vervoer is een opvouwbare rollator uiterst handig. Het hulpmiddel neemt weinig ruimte in beslag. Ook kunt u hem eenvoudig meenemen in de auto.

Bij Scootmobiel Rijnmond hebben we diverse opvouwbare rollators in ons assortiment. De modellen zijn allemaal gemakkelijk inklapbaar, de handvatten zijn makkelijk in hoogte verstelbaar of voorzien van ergonomische handgrepen, optioneel verkrijgbaar met soft wielen, rugsteun, stokhouder, bel, een open mandje of gesloten tas.

Opvouwbare rollator - Track
neem contact op ››

Opvouwbare rollators van Rehasense

Veel opvouwbare rollators die we leveren zijn van het merk Rehasense. De remmen van deze hulpmiddelen kunt u bedienen met zeer weinig kracht. Ideaal als u last hebt van uw handen. Verder leveren we rollators van de merken Topro en Wheelzahead. De Wheelzahead indoor rollator is alleen in huis te gebruiken. Deze opvouwbare rollator is gemakkelijk wendbaar en bevat een dienblad en een opbergmand, zodat u eenvoudig spullen mee kunt nemen. Op deze pagina bespreken we de verschillende eigenschappen en modellen.

Zelfsluitende opvouwbare rollator

Een uniek product in Nederland is onze zelfsluitende opvouwbare rollator. U hoeft geen enkele moeite te doen om de rollator in te klappen en op te bergen. De zelfsluitende opvouwbare rollators die wij leveren zijn:

 • Server: weegt slechts 7 kg en is geschikt voor een gebruikersgewicht tot 150 kg.
 • Streamer: weegt slechts 6,1 kg en het maximale gebruikersgewicht is 150 kg. De rollator is eenvoudig wendbaar dankzij de kleine draaicirkel.
 • Explorer: dit model is speciaal ontworpen voor mensen die lang (170-210 cm) en wat zwaarder (tot max 200 kg) zijn. De rollator weegt 9 kg.

opvouwbare-rollator-streamer.jpg

bekijk alle rollators ››

Opvouwbare rollator met hoog gebruikersgewicht

 • Server HD: geschikt voor een gebruikersgewicht van maximaal 200 kg. Het hulpmiddel heeft een breed frame van 55 cm. Bevat ook het unieke zelfsluitende systeem.
 • Explorer: kan een gebruikersgewicht van maximaal 200 kg hebben. Eveneens voorzien van het zelfsluitende systeem en grote wielen, waardoor u makkelijk op allerlei ondergrond kunt lopen.
 • Athlon HD: carbon uitvoering weegt 6 kg en kan gebruikersgewicht tot 200 kg hebben in large uitvoering.
  De Server en Athlon rollators zijn ook verkrijgbaar in carbonuitvoering waardoor ze extra licht van gewicht zijn. Hierdoor kunt u ze nog gemakkelijker meenemen.

Extra lichte opvouwbare rollator

Als u weinig kracht heeft en moeiteloos wilt kunnen manoeuvreren is een lichte rollator een aanrader. Lichte rollators zijn doorgaans vervaardigd van carbon. Een extra licht materiaal. Wij hebben diverse rollators in ons assortiment die deze eigenschap bezitten:

 • Server cf: 5,2 kg
 • Streamer: 5,8 kg
 • Athlon: 5 kg

Opvouwbare rollator - Troja
neem contact op ››

Extra comfortabele opvouwbare rollator

Opvouwbare rollators die extra comfort geven zijn:

 • Topro Olympos: Deze rollator is ideaal bij oneffen ondergronden. De grote softwielen zorgen voor het dempen van schokken zodat uw gewrichten minder worden belast. 
 • Streamer: eveneens voorzien van softwielen die u extra comfort bieden, het unieke opklapbare vergrendelingssysteem en een gesloten tas met magneetsluiting.
 • Navigator: speciaal ontworpen voor mensen met reuma en ms vanwege de draaibare onderarmsteunen.

Opvouwbare rollator uitproberen?

Er is dus veel keuze op het gebied van de opvouwbare rollator. Wilt u weten welke opvouwbare rollator voldoet aan uw wensen? Kom dan vooral langs in onze showroom in Hendrik-Ido-Ambacht aan het Noordeinde 118. Hier staan de modellen uitgestald en krijgt u uitgebreid advies. Onze showroom is van dinsdag tot en met vrijdag open van 10:00 uur tot 16:00 uur en zaterdag op afspraak. Heeft u vragen? Neem vooral contact op. We helpen u graag.

Neem contact op

Scroll naar boven