Het vertrouwde adres voor Mobiliteit en Persoonlijk Advies voor u in de Regio.

Verzekering & Hulpdienst

Als verkeersdeelnemer bent u verplicht uw Scootmobiel te verzekeren. U dient in Nederland minimaal WA verzekerd te zijn en bij een nieuwe Scootmobiel raden wij u altijd een All Risk verzekering aan.

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

WA is de basis van de Scootmobiel verzekering die wettelijk verplicht wordt door de overheid. De schade die u met uw Scootmobiel aan anderen veroorzaakt en waarvoor u aansprakelijk bent, wordt vergoed. Dit geldt niet voor de schade die door uw schuld aan uw Scootmobiel is veroorzaakt.

All-Risk ( WA + diefstal + beschadiging / WA + volledig Casco)

All Risk is WA met daarbij de verzekering tegen diefstal en overige schade aan uw Scootmobiel. Scootmobiel Rijnmond heeft een samenwerkingsverband met Unigarant en regelt de verzekering voor u van A tot Z.

ANWB Scootmobiel Hulpdienst

Rijdt u op een Scootmobiel? Dan wilt u er graag zeker van zijn dat er altijd iemand voor u klaar staat om u weer op weg te helpen, mocht u met pech komen te staan. En als we uw pechgeval niet ter plekke kunnen oplossen, zorgen we ervoor dat u en uw Scootmobiel veilig weer thuiskomen. Uiteraard in overleg met u.

neem contact op ››

Social media

Blijf up-to-date door ons te volgen!

Contact

Noordeinde 118
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon  078 - 68 22 307

openingstijden ››
Scroll naar boven