Onze showroom is gesloten van dinsdag 26 februari t/m zaterdag 2 maart.

Wat zeggen onze klanten?

J.A.M. van Kesteren-de Bruijn

★ ★ ★ ★ ★

"Ik heb een lichtgewicht rollator gekocht. Ben zeer prettig ontvangen met een kopje koffie en heb zeer professionele inlichtingen gekregen. De rollator is erg licht en gemakkelijk achter in de auto te tillen.

Bevalt zeer goed, zodat ik een tweede gekocht heb. Een voor in de auto en een voor thuis. Hartelijke dank voor de professionele hulp. Het is een echte aanrader om hier te kopen." 


Henk de Koning

★ ★ ★ ★ ★

"Rollator van mijn moeder stuk. Gebeld met Ernst-Jan van Scootmobiel Rijnmond. Moeder wilde precies dezelfde rollator. Er werd direct een foto gestuurd van ongeveer hetzelfde model, maar dan nieuwer.

De volgende dag werd ik door mijn moeder gebeld dat er een nieuwe rollator was afgeleverd,… of ik dat zo snel had geregeld :)

Moeder weer helemaal tevreden en de oude rollator werd netjes meegenomen en afgevoerd.

Fijne service!"


A.Torsy

★ ★ ★ ★ ★

Mijn vader is erg blij met zijn rollator van Scootmobiel Rijnmond. Hij kan nu weer zelfstandig naar buiten. In het gesprek kwam een traplift ter sprake. Doordat deze via Scootmobiel Rijnmond bij Otolift is besteld, kregen mijn ouders 10% korting op de aanschaf. Dat scheelde hen 900 euro!

Prima service dus.

Bep van 't Hof

★ ★ ★ ★ ★

"Klantvriendelijkheid is uitstekend, goede en eerlijke informatie. Vakmanschap en servicegerichte benadering. Oog voor detail, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De klant is koning. Van dit kleine bedrijf kunnen vele grote en kleine bedrijven leren. Echt een aanrader!"

Mevrouw M.M. Rosmolen

★ ★ ★ ★ ★

"Sinds enkele jaren rijd ik op een scootmobiel van Scootmobiel Rijnmond, waar ik veel plezier van heb. Niet alleen voor de boodschappen, maar ook voor tochten in de natuur van 25 - 30 km. Ieder voorjaar wordt de scoot gecontroleerd en daarna rijden maar. Prima service, ik ben er heel blij mee!"


G.van Dongen

★ ★ ★ ★ ★

"Fijne zaak. Vorige jaar een nieuwe scootmobiel aangeschaft bij scootmobielrijnmond. Ze nemen de tijd voor je. Bespreken de mogelijkheden en onmogelijkheden van onze zoektocht voor een juiste keuze van soort mobiel.

Geen gehaast maar nemen de tijd om alle mogelijkheden met je door te nemen. Dwingen je niet om tijdens het gesprek een beslissing te nemen. Het gaf ons een goed gevoel niet gedwongen te worden om ter plaatse te beslissen.

Na een jaar gereden te hebben konden we gebruik maken van de uitstekende service. De scootmobiel werd nagekeken en is weer als nieuw. We zijn tevreden met deze deskundige mensen van scootmobielrijnmond."


Gert Jan van Groningen

★ ★ ★ ★ ★

"Prima zaak! Ik heb er een uitstekende rolstoel, een scootmobiel en een prima meeneembare scoot gekocht en ben er altijd vakkundig, deskundig en vriendelijk behandeld. Het feit dat ik altijd bij deze winkel weer terecht kom voor mijn rollend materieel, zegt volgens mij genoeg over mijn tevredenheid over de kwaliteit en klantvriendelijkheid. Ik geef nooit 5 sterren bij welke beoordeling dan ook. Ik wacht daarvoor op de ultieme pizza en bij deze winkel op de hybride Harley Davidson waarmee ik op de snelweg uit de voeten kan en bij de Albert Hein naar binnen mag ;-)."

Ton van 't Hof

★ ★ ★ ★ ★

"Goede , gedegen en betrouwbare winkel voor o.a. scootmobielen. De bejegening is klantvriendelijk, geen overhaaste stappen en alle tijd voor de consument om een zorgvuldig besluit te nemen. Hier is de klant nog koning. een echte aanrader!."

Social media

Blijf up-to-date door ons te volgen!

Contact

Noordeinde 118
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon  078 - 68 22 307

openingstijden ››
Scroll naar boven