Het vertrouwde adres voor Mobiliteit en Persoonlijk Advies voor u in de Regio.

Nieuws

« Terug

Lancering nieuwe website Scootmobiel Rijnmond

nieuws-online-scootmobielRijnmond.jpg27 mrt

Wij zijn klaar voor het voorjaar. Met ons nieuwe logo, en onze nieuwe website online!

Scootmobiel Rijnmond start het nieuwe seizoen met een nieuwe website en nieuw logo. Begin de lente ook goed met mobiliteit van Scootmobiel Rijnmond. Met trots presenteren wij de nieuwe website en ons nieuwe logo. Graag nodigen wij u uit om de site eens op uw gemak te bekijken op www.scootmobielrijnmond.nl

Onze showroom heeft een metamorfose ondergaan zodat wij u een nog breder assortiment Scootmobielen, Rollators en Rolstoelen kunnen laten zien. U kunt in de showroom diverse merken 3 of 4 wiel Scootmobielen, Rollators en Rolstoelen bekijken van o.a. de merken: Solo, Trophy, Vermeiren en Van Os Medical. Via onze nieuwe website kunt u ook diverse zorghulpmiddelen bekijken en via Scootmobiel Rijnmond bestellen. Wel zo makkelijk als het door u bestelde product direct bij u wordt thuis gebracht.  

Kom eens langs om ons brede assortiment en vernieuwde showroom te bekijken. De koffie staat klaar op ons adres Noordeinde 118, 3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 078-6822307 of 06-53831771. 

« Terug

Social media

Blijf up-to-date door ons te volgen!

Contact

Noordeinde 118
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon  078 - 68 22 307

openingstijden ››
Scroll naar boven